Een inkijkje bij Treat

Voor wie wel eens denkt: hoe gaat dat nou, bij Treat, een inkijkje: First-time Treatee J neemt een bos zonnebloemen mee. Hij had ons gezien op Nextdoor.nl. A en dochter Y zijn op de scooter. E is langs de Bethune Bieb gefietst waar ze wat leuke natuurboekjes heeft gescoord. Of we die willen lenen. Andere E boft; de Tiny Treat is glutenvrij vandaag. Bekende buurtjes schuiven aan voordat ze doorfietsen om een familielid te helpen verhuizen. A vraagt of we nog snijbiet willen, haar moestuin barst uit zijn voegen. W is er ook weer, voor het eerst sinds de coronastop. Na 11 uur wordt het aardig warm op het terras. We moeten maar eens op zoek naar een grotere parasol…

P.s. : We zouden graag een foto plaatsen van ons bevolkte terrasje maar gêne belet ons Treatees om toestemming te vragen. Als je wilt weten hoe een live Treat eruit ziet zit er niets anders op: langs komen!

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.